Måleriföretag Jönköping

Nelson Måleri AB – måleriföretag Jönköping

 

UPPDATERA HEMMET MED INVÄNDIGT MÅLERI UTVÄNDIGT MÅLERI TAPETSERING

Söker du ett måleriföretag och befinner dig i Jönköping med omnejd? I så fall är du varmt välkommen till Nelsons Måleri AB som är ett uppstickande företag med lång erfarenhet inom måleri. Med högkvalitativa och miljövänliga produkter är vi det självklara valet ni har framför er. Vi samarbetar med flera stora företag men vi tar likväl egna uppdrag. Med oss som leverantör kan ni enkelt luta er tillbaka och se fram emot ett resultat som överträffar era förväntningar.

Välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp inom måleri! Du kan också läsa mer om oss här!

Måleriföretag Jönköping

VILKA vi är

Hos Nelsons Måleri AB är vi specialister inom alla aspekter av måleri. Med över 17 år av erfarenhet har vi samlat en bred och mångsidig kompetens som möjliggör att vi kan hantera alla typer av måleriprojekt. Vi har sett och löst alla möjliga utmaningar och kan därför garantera högkvalitativa resultat. 

Måleriföretag Jönköping

Vad vi gör

Vi lägger stor vikt vid att leverera högkvalitativa resultat som inte bara ser fantastiska ut, utan som också håller över tid. Vi använder endast de bästa materialen och målningsteknikerna för att säkerställa att våra projekt står emot slitage och väderförhållanden.

Måleriföretag Jönköping

VÅRA TJÄNSTER

INVÄNDIGT MÅLERI

Vårt invändiga måleriarbete innefattar allt ni behöver för att förvandla era inomhusmiljöer till fantastiska och fräscha utrymmen. Vare sig ni vill måla om väggar, tak, fönster eller lister kan vi hjälpa er. Önskar ni hjälp med färgval kan vi givetvis bistå med den hjälpen.

UTVÄNDIGT MÅLERI

Förbättra ert hus utseende och hållbarhet genom utvändigt måleri. Vi kan hantera allt från fasader till dörrar och fönster. Givetvis använder vi högkvalitativa och väderbeständiga produkter för att se till att resultat förblir vackert och skyddat i många år framöver.

TAPETSERING

Tapeter kan ge era väggar ett unikt och personligt uttryck. Vår hjälp med tapetsering innefattar allt från att ta bort gamla tapeter till att applicera nya. Självklart ser vi till att utföra allt förarbete i form av spackling och slipning med mera, allt för uppnå bra resultat.

Nelsons Måleri AB

GÅNGLÅTEN 13, 553 07 Jönköping
073-513 93 26
Måleriföretag Jönköping